Een aantal van onze projecten worden mede ondersteund door:
  

Logo_OVL_BL_3Q

logorissmall


Goededoelen.be 1


Ananda vzw

Ninovesteenweg 93
9320 Erembodegem

 

Zonder zelfgenoegzaamheid, kritisch voor ons zelf en voor de keuze van de gefinancierde projecten in India, mag het Ananda-team best tevreden zijn.
Onze barometer is de staat van inkomsten en uitgaven die elk jaar op de statutaire vergadering van de vzw wordt voorgelegd. *Voor 2016 zagen wij een totaal aan inkomsten van 53 835 euro en uitgaven van 54 245 euro. *Het bedrag aan gesteunde projecten in 2016 was 47 675 euro.

Ook benieuwd wat wij in ons 23-jarig bestaan al realiseerden?

In totaal over de 23 jaar is 637 810 euro verstuurd naar India – Tamil Nadu – en dit voor 312 verschillende projecten. *De laatste drie jaar zaten wij met de projectensteun telkens ver boven het gemiddelde. Ook dit jaar zitten wij in de goede “flow “, zie maar naar de rea­lisa­ties die verder in deze Nieuwsbrief worden toegelicht.

Wij kunnen dit niet alleen en zijn uiterst dankbaar voor inspanningen die de catechesegroepen in Aalst en Beveren, de IKSO-school uit Denderleeuw, het koor Dwarsbalk uit Haaltert, hebben geleverd. Speciaal dank ook aan alle sponsors die met een bestendige opdracht onze werking blijven steunen  en zo een aantal langlopende projecten mee realiseren.
 
Wij blijven ons verder inspannen om jullie zoveel mogelijk nieuws te brengen van onze projecten in India Tamil Nadu en van de initiatieven die hier door verschillende groeperingen, scholen worden ingericht.

Ken je een groep of beweging die iets organiseert en een deel van de opbrengst aan een goed doel willen afstaan? Laat het ons weten. Wij komen graag informatie geven over onze werking!