Een aantal van onze projecten worden mede ondersteund door:
  

Logo_OVL_BL_3Q

logorissmall


Goededoelen.be 1


Ananda vzw

Ninovesteenweg 93
9320 Erembodegem

 

 

Het solidariteitskoor Dwarsbalk uit Haaltert concerteerde op vrijdag 21 en zaterdag 22 april 2017 ten voordele van een meerjarenproject van Ananda, project A2014/05 - eerstelijnsgezondheidszorg voor Dalits en Tribals in de heuvels van Kodaikanal nabij Shembaganur.
Tweemaal liep de zaal in het IKSO in Denderleeuw afgeladen vol. In het begin van het concert kreeg het publiek een korte uiteenzetting en fotoreportage over dit project.
De toeschouwers konden genieten van een prachtige voorstelling met heel mooie liederen uit diverse landen. Het enthousiasme waarmee het koor vreemde toonwendingen en teksten in het Sotho, Japans, Indisch bracht, werkte aanstekelijk.

Dwarsbalk werd voor enkele liederen begeleid door de folkgroep Ba1 uit Ninove. Ba1 bracht ook enkele liederen uit hun eigen repertorium waarbij zij zichzelf begeleidden met diverse folkinstrumenten. En dat het gesmaakt werd door het publiek!
Na het concert was er tijd voor een drankje en een hapje en konden de aanwezigen verder kennis maken met Ananda. De sfeer zat er goed in. Ba1 gaf nog een gastoptreden waarbij er goed mee gezongen en gedanst werd.
De optredens waren ook financieel een groot succes. Ze brachten maar liefst 8000 euro op.
Op 8 juni werd de opbrengst plechtig overhandigd.
Aan iedereen van Dwarsbalk, dirigenten, zangers, logistiek, geluid, muziek, coördinatie, alle medewerkers en de folkgroep Ba1 van harte dank voor jullie inzet en enthousiasme!