Een aantal van onze projecten worden mede ondersteund door:
  

Logo_OVL_BL_3Q

logorissmall


Goededoelen.be 1


Ananda vzw

Ninovesteenweg 93
9320 Erembodegem

 

image9

 

Dat kan je onder andere door in eigen familiekring, bij vrienden en kennissen onze werking aan te bevelen of het geld voor een cadeau bij speciale gelegenheden aan een project te schenken. Tips en voorstellen om onze werking ook in andere kringen, bewegingen, organisaties kenbaar te maken zijn welkom.

Om efficiënt te zijn, moeten heel wat projecten een langere tijd gesteund worden. Zo zijn projecten rond alfabetisering, scholenbouw, beroepsopleiding niet van vandaag op morgen afgewerkt. Dankzij jouw gift kunnen wij voor tal van arme gezinnen een leefbaar inkomen voorzien. Dit zet hen aan tot zelfredzaamheid en biedt de mogelijkheid om hun kinderen te laten studeren.

Wil je steunen op langere termijn?

Kies dan voor een doorlopende opdracht bij jouw bankinstelling. Jouw bank stort dan elke maand automatisch een vast bedrag op onze rekening. Hierdoor kunnen wij ook meer garanties bieden aan onze partners in India.

Rechtstreeks storten op de bankrekening van ANANDA vzw:

BE11 8334 5167 8948
Ananda vzw
Ninovesteenweg 93
9320 Erembodegem

Voor giften vanaf 40 euro op jaarbasis ontvang je automatisch een fiscaal attest in het begin van het daaropvolgende jaar.