Een aantal van onze projecten worden mede ondersteund door:
  

Logo_OVL_BL_3Q
 Aalst detail


VierdePijler Logo Baseline RGB

VierdePijler Logo Baseline RGB


Goededoelen.be 1


Ananda vzw

Ninovesteenweg 93
9320 Erembodegem

ON: 0464 493 804
RPR Gent, afd. Dendermonde

 

Ananda is een kleine vzw die kleinschalige projecten financiert in Tamil Nadu een zuidelijke deelstaat van India. Hiermee probeert zij de armsten der armen in Tamil Nadu te helpen bij het opbouwen van een menswaardiger leven en betere toekomst voor hen en hun kinderen.

Ananda maakt er een punt van eer van uw gift integraal te gebruiken om de projecten in Zuid-India financieel te steunen.
De werking van Ananda hier en in Tamil Nadu kost echter ook geld: de kosten voor de overschrijvingen naar Tamil Nadu, het versturen van onze nieuwsbrieven, fiscale attesten, postzegels, verzekering … wil Ananda uit de eigen werking betalen.

Op 22 en 23 oktober 2022 is het zover: het Ananda team nodigt jullie van harte uit op het derde eetfestijn. We zorgen voor een overheerlijke Indische maaltijd met kip, voorafgegaan door een lekkere soep met Indische toets. Je kan ook kiezen voor een vegetarische versie.

Ondertussen kan je kennismaken met de mensen achter Ananda. Wij staan klaar om je alle informatie over de werking van Ananda te geven. Uiteraard krijg je ook een idee van veel gefinancierde initiatieven ter plaatse via foto’s en beelden.

Om een inschatting te maken van het aantal mensen dat we op ons eetfestijn mogen verwachten, vragen we je om vooraf in te schrijven. Dit kan tot en met zondag 16 oktober.

Inschrijven kan online via https://www.ananda-vzw.be/eetfestijn
Wanneer:

  • Zaterdag 22 oktober van 18.00 tot 20:00 uur
  • Zaterdag 22 oktober van 20.00 tot 22.00 uur
  • Zondag 23 oktober van 11.30 tot 13.00 uur
  • Zondag 23 oktober van 13.00 tot 14.30 uur

Waar: De Looierij, Dekkersweg 4, Gijzegem