Een aantal van onze projecten worden mede ondersteund door:
  

Logo_OVL_BL_3Q
 Aalst detail


Goededoelen.be 1

VierdePijler Logo Baseline RGB


Ananda vzw

Ninovesteenweg 93
9320 Erembodegem

ON: 0464 493 804
RPR Gent, afd. Dendermonde

 
Ook in India slaat het virus hard toe. De lockdown die door de regering over gans India werd uitgeroepen, zal veel mensen zeer hard treffen.
 
Van Bruno Savio, een van onze correspondenten uit Puducherry kregen we een aanvraag tot dringende noodhulp voor de zigeuners die in de buurt van de stad wonen.
Bruno vangt al verschillende jaren veel zigeunerkinderen op in het Jaly home.
In de zomer van 2019 werden we daar door Bruno, de medewerkers en de kinderen hartelijk verwelkomd.
Het home is voor hen een warme thuis, die zij niet altijd van hun ouders krijgen.
Ze worden gekleed en krijgen eten in het home, gaan naar school en leren omgaan met elkaar en met anderen.
Om het Jaly home van de nodige fondsen te voorzien, is Bruno onvermoeibaar bezig in binnen- en buitenland. Door zijn veelvuldige contacten slaagt hij er in om de kinderen te geven wat zij nodig hebben.
De coronacrisis heeft dit ganse systeem omver geworpen. Het Jaly Home moest bij gebrek aan middelen voorlopig de deuren sluiten. Door de lockdown moeten alle mensen in hun huizen blijven. De zigeuners die de kost verdienen door juwelen te verkopen, dansen of zingen, slagen er niet meer in om de kost te verdienen. De kinderen zijn de grootste slachtoffers. Bruno probeert zoveel mogelijk de nood van de zigeunerfamilies te lenigen.
 
Ook elders is de nood hoog: we denken aan het Inigo Boys home, de tribalfamilies in de heuvels van Kodaikanal, en nog zoveel andere mensen die we in de loop van de jaren hebben ontmoet.
Daarom richten we ons tot u met een warme oproep. Help ons deze mensen te helpen, help ons de kinderen de maaltijden te geven die ze nodig hebben.
 
Daarom steun ons met uw bijdrage. Je gift kan je steeds overmaken op rekening BE11 8334 5167 8948
Alle giften gaan, zonder afhouding van enige kosten, volledig naar de financiering van projecten in Tamil Nadu.
Elk bedrag is van harte welkom.
Bedragen vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.
 
Alvast van harte dank voor uw gift.
 
Zodra wij jouw gift ontvangen, ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief. Deze verschijnt vier maal per jaar en houdt je op de hoogte van onze projecten en activiteiten.
Je geeft hiermee ook jouw toestemming voor de verwerking van jouw persoonsgegevens door Ananda vzw.
Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, verwijzen we naar onze Privacyverklaring op deze website: https://www.ananda-vzw.be/index.php/nl/privacyverklaring