In april van dit jaar kregen we een aanvraag tot financiële hulp van Bruno Savio.

Bruno Savio is de voorzitter van SAMUGAM Trust.
Initieel opgericht door de vader van Bruno om de lepralijders in de omgeving van Pullambadi te verzorgen en te helpen in hun zoektocht naar een menswaardig leven, groeide Samugam Trust uit tot een veelomvattende organisatie.
Sinds 2015 werd een opvoedingsproject gestart, Samuplan, dat tot doel stelt kinderen van zigeuners en Tribals in de omgeving van Pondicherry onderwijs te laten volgen. Ook lessen in gezondheid, hygiëne, zelfbewustwording worden daarbij niet vergeten.

Samugan geeft tevens onderdak en verzorging aan zo’n 90 verwaarloosde zigeunerkinderen, bedelend op straat, hun eten zoekend op straat, die door de maatschappij genegeerd worden, het Jally-home in Pondicherry.
Daar krijgen ze ook een opvoeding die hen later in staat moet stellen voor hun eigen levensonderhoud in te staan.
De kinderen worden elke morgen en avond met een minibus met zeven plaatsen naar en van school gebracht, een hele onderneming want het busje is niet groot en moet verschillende keren om en weer rijden. Ook voor de boodschappen van het Jally-home is het busje onmisbaar.

En daar wrong het schoentje: het busje telde al 12 jaar en was tot de draad versleten.
Tijdens onze projectenreizen in 2011, 2015 en 2019 hebben we het Jallyhome en de kinderen verschillende keren bezocht en weten we hoe belangrijk de hulp is die hen in Jallyhome geboden wordt.
Ananda steunde de aankoop voor een nieuwe minibus met 10700 euro.

De kinderen van Jallyhome danken jullie voor de financiële steun!

  

  

Een aantal van onze projecten worden ondersteund door: