De Indische cultuur heeft veel te bieden. Wij laten u daar graag kennis mee maken! Kom Indische klassieke dans, Bollywood jazz, en yoga ontdekken op de eerste editie van de Ananda Indian Dance Day! Deze drie workshops van elk een uur worden gegeven door professionele lesgevers.

Save the date: zondagnamiddag 22 september 2019 vanaf 14u.
Locatie: clublokaal Alkuone, Gheeraerdsstraat 15, 9300 Aalst.
Eerste sessie: 14u – 15u traditional Indian dance
Tweede sessie: 15u30 – 16.30 bollywood jazz
Derde sessie: 17u – 18u yoga

Prijs voor 1 workshop: 4 euro
Prijs voor 2 workshops: 7 euro
Prijs voor 3 workshops: 10 euro

Inschrijven kan vanaf 1 september via een link die beschikbaar zal zijn op onze facebookpagina en website. 
Wie de link graaag via mail ontvangt, kan contact opnemenen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stilaan een steeds weerkerend herkenningspunt voor het eind van de zomer en de start van een jaar vol activiteiten: het wereldfeest Casa del Mundo, georganiseerd door Stad Aalst en de Raad voor Internationale Samenwerking.
Ook deze keer zetten verschillende mensen zich belangeloos in om van dit feest een cultureel en culinair hoogtepunt te maken. Dompel je onder in de uitgelaten sfeer van muziek uit diverse delen van de wereld, geniet van de smaken uit vreemde culturen en kijk reeds uit naar kleine attenties voor de feestdagen aan de verschillende kraampjes.

De wereldmarkt is verspreid over de Oude vismarkt, Onderwijsstraat en ’t Gasthuys-Stedelijk Museum.
Ook dit jaar laat Ananda dit wereldfeest niet aan zich voorbijgaan. We nodigen je uit voor een leuke babbel en snuister in onze Kadaï. Tot binnenkort!

Naar aanleiding van ons 25 jarig bestaan, nodigen we jullie graag uit naar onze
infoavond en ontmoetingsmoment
Tijdens deze infoavond geven we jullie een inkijk in de werking en
toekomst van Ananda en de vele projecten die
in deze 25 jaar tot een goed einde werden gebracht.
Gastspreker Serge Beel (diensthoofd Zuidwerking 11.11.11)  zal duiding geven
over de grote uitdagingen rond werken met het Zuiden.
We sluiten af met een leuke babbel bij een hapje en een drankje.

vrijdag 22 maart 2019 om 19.30 uur.
onthaalcomplex Trefcentrum,
Keizersplein 21 b, 9300 Aalst.

Wij hopen jullie daar te mogen ontmoeten.

Parkeren kan je op de parking Keizershallen. Gratis vanaf 18.00 uur.
Toegang via de Beekveldstraat.

De laatste weken en maanden waren een tijd van voorbereiding en druk heen en weer e-mailen. En nu is het zover: op 22 juli vertrekken 7 leden van het Ananda België team op projectenreis naar Tamil Nadu, Zuid-India. Op het programma staan heel wat bezoeken van projecten die in de loop van vorige jaren gefinancierd werden. We zijn benieuwd naar het verloop van de projecten en het welbevinden van de mensen voor wie deze projecten bedoeld waren. Het verbeteren van hun levensmogelijkheden, nu en in de toekomst, is nog steeds het doel van Ananda.

Tijdens onze reis zullen we begeleid worden door leden van het Ananda India Team. Met hen staat ook een belangrijke meeting op het programma. We zijn benieuwd naar hun ervaringen tijdens de vorige vier jaren. We zullen samen met hen onze werking hier en in India onder de loep nemen. Hoe verloopt de samenwerking, de communicatie? Wat kunnen we nog verbeteren? We zijn er zeker van dat we uit deze ontmoeting veel zullen leren.

En dan mogen we zeker niet vergeten te genieten van onze reis door dit prachtige land. De vele ritten zullen ons zeker en vast langs pareltjes van dorpen en tempels brengen.

Wij maken er een punt van eer van om julie giften integraal te gebruiken om de projecten in Zuid-India financieel te steunen.

De werking van Ananda hier en in India kost echter ook geld. De kosten voor de overschrijvingen naar India, het versturen van onze nieuwsbrieven, fiscale attesten, postzegels, verzekering … willen wij uit onze eigen werking betalen.

Dit jaar nodigen we jullie uit op ons Ananda-eetfestijn. Met de opbrengst van ons eetfestijn willen we de werking van Ananda hier en naar de armen in India toe sterker uitbouwen.

We hopen van harte jullie op ons eetfestijn te mogen ontmoeten.
Mogen we jullie vragen vooraf in te schrijven zodat we een inschatting kunnen maken van het aantal mensen dat we op ons eetfestijn mogen verwelkomen.

Wanneer:

Zaterdag 1 december van 18.00 tot 22.00 uur.
Zondag 2 december van 11:30 tot 14:00 uur.

Waar:

De Looierij, Dekkersweg 4, Gijzegem

Menu:

Uitgebreide vegetarische schotel met dessert.
Volwassenen 17.50 euro
Kinderen 11,00 euro

Inschrijven:

Inschrijven kan via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefonisch op het nummer 053 77 33 49.