Een aantal van onze projecten worden mede ondersteund door:
  

Logo_OVL_BL_3Q
 Aalst detail


VierdePijler Logo Baseline RGB

VierdePijler Logo Baseline RGB


Goededoelen.be 1


Ananda vzw

Ninovesteenweg 93
9320 Erembodegem

ON: 0464 493 804
RPR Gent, afd. Dendermonde

 

20 jaar Ananda-werking in INDIA

Beste sponsors, sympathisanten van vzw Ananda,

Op zondag 25 mei 2014 viert Ananda zijn 20 jaar werking in India.

20 Jaar is een hele tijd, een tijd waarin heel veel projecten van uit Zuid-India naar Ananda werden opgestuurd met de vraag tot financiële ondersteuning.
Steeds gaat Ananda met zorg te werk: de projecten die geselecteerd worden, komen altijd de plaatselijke arme bevolking ten goede.

Wil u meer weten over het ontstaan van Ananda? Over hoe we onze projecten selecteren? Hoe wij onze contacten in India onderhouden? Wat er gebeurt met (uw) sponsorgelden?

Kom dan naar onze ontmoetingsdag op 25 mei 2014. Deze gaat door van 12 tot 18 uur in zaal 't Capucientje, Capucienenlaan 99 te 9300 Aalst.

Om 12 uur beginnen we met een overheerlijke Indische maaltijd (twee menu's: Tandoori morghi, Sabri pilav).
U kan daarna rustig toeven in ons cafetaria bij een heerlijke koffie met taart, terwijl u geniet van de muziek van Arto Mundo, uitleg krijgt bij video en foto over verschillende van onze projectenreizen, of even snuistert in onze kadaï-winkel.

Voorinschrijven voor het eetfestijn is verplicht en kan tot 15 mei.
Inschrijven kan door onderstaand strookje in te vullen en te bezorgen aan één van de Ananda medewerkers. Uw inschrijving is definitief na overschrijving van het verschuldigde bedrag.

Inschrijvingsstrook eetfestijn