Een aantal van onze projecten worden mede ondersteund door:
  

Logo_OVL_BL_3Q
 Aalst detail


VierdePijler Logo Baseline RGB

VierdePijler Logo Baseline RGB


Goededoelen.be 1


Ananda vzw

Ninovesteenweg 93
9320 Erembodegem

ON: 0464 493 804
RPR Gent, afd. Dendermonde

 

20 jaar ANANDA –WERKING in INDIA.
“Ananda steunen … uw keuze !” – daarmee verwijzend naar de dag van de verkiezingen.

ananda-dag_20140615_1229814641Als Ananda-team keken wij er de laatste jaren steevast naar uit om nog eens een heuse “Ananda-dag“ te organiseren. Hierbij zou het hoofddoel vooral zijn : onze sponsors te danken voor het jarenlange vertrouwen; de sponsors en sympathisanten van onze vzw de kans geven om het gehele Ananda-plaatje te leren kennen.

Niet minder dan 180 sympathisanten beantwoordden onze oproep om enkele uurtjes samen te zijn bij een lekkere Indische maaltijd, onze Kadaï- verkoopstand te bezoeken, via de foto-tentoonstelling te ontdekken welke projecten, op welke plaatsen in Zuid India, Ananda sponsort.

De alom bekende ICM-Zuster Jeanne Devos ,stichter en bezieler van het National Domestic Workersverbond – zeg maar de grootste vakbond voor dienstmeisjes op internationaal vlak– was samen met haar medezuster Zr. Agnes Bauwens afgezakt naar Aalst. Hierdoor onderstreepte zij nogmaals de goede banden die zij met de Ananda-groep onderhoudt, waarvan zij trouwens van bij de start het meterschap opnam en zelfs de naam koos.

Afgaand op de medegedeelde cijfers, mag het Ananda-team terecht trots zijn op het gepresteerde werk van de voorbije 20 jaar: 278 verschillende kleine projecten – voor een totaal gesponsord bedrag van 492.487 euro – bezorgden en bezorgen de dag van vandaag duizenden armen in Zuid-India een kans op een menswaardiger leven, drinkbaar water in hun dorp, ondersteuning van onderwijsvormen voor de armsten der armen, oprichting en ondersteuning van allerlei vrouwengroepen via “revolving-funds“ enz…

Voel jij je ook aangesproken door dit mooie en onbaatzuchtige werk?
Steun ons met een gift op rekening BE11 8334 5167 8948 van Ananda vzw – Ledebaan 47, 9300 Aalst.