Op 7 september 2014 beleefde Casa del Mundo, het wereldfeest op de Oude Vismarkt in Aalst, zijn 20e editie.20140907_133203_WVerschillende organisaties, werkzaam in verschillende delen van de wereld, namen deel. De bezoekers en deelnemers werden vergast op optredens van verschil­lende groepen, organisaties gaven in kraampjes uitleg over hun werking, aller­hande exotische gerechten en drankjes konden ge­proefd worden.
Kortom het was weer een groot feest én de zon was van de partij.
Ook Ananda was trouw op post. Voorbijgangers werden vriendelijk aangesproken over onze werking, foldertjes vlogen de deur uit. Geïnteresseerden konden een snuisterij uitkiezen en gaven daarvoor een vrije bijdrage.
Het werd een succes! Aandoenlijk was het jongetje dat wel vijf keer aan ons kraampje stond te kijken, met zijn geldstukken in zijn hand, naar een mooie noten­houten pennendoos en steeds aarzelde, maar dan toch trots naar huis ging met zijn nieuwe aanwinst.
Er waren interessante gesprekken met jongeren die open stonden voor onze ideeën, misschien moeten we daar volgend jaar toch meer op ingaan. Wie weet, helpers voor toekomstige activiteiten van Ananda?
Dank aan alle geïnteresseerden, bekend en onbekend, die de tijd vonden om naar onze uitleg te luisteren!