Een aantal van onze projecten worden mede ondersteund door:
  

Logo_OVL_BL_3Q
 Aalst detail


VierdePijler Logo Baseline RGB

VierdePijler Logo Baseline RGB


Goededoelen.be 1


Ananda vzw

Ninovesteenweg 93
9320 Erembodegem

ON: 0464 493 804
RPR Gent, afd. Dendermonde

 

Trouw aan de doelen die Ananda zich reeds van bij het begin stelde, blijven we hulp bieden aan wie het nodig hebben, de armsten der armen: dalits en tribals, weduwen, kinderen, zigeuners. De projecten die we steunen, situeren zich op verschillende vlakken: watervoorziening en/of toiletten in school of dorp, een elektrische generator, zonnepanelen voor een weeshuis, revolvingfondsen voor het vergaren van een basisinkomen.

Stuk voor stuk zijn dit kleinschalige projecten die ten goede komen aan een kleine groep mensen in dorpjes op het platteland. Zij ontsnappen aan de aandacht of interesse van grote ngo’s, precies omdat ze ten goede komen aan een kleine groep. En toch zijn deze kleine projecten broodnodig. Dat merken we bij elk contact telkens opnieuw. Veel van deze projecten zijn ook kortlopend: eens de watervoorziening, de waterput gebouwd werd, de elektrische generator, de zonnepanelen geïnstalleerd en aangesloten, is het project afgewerkt. Ananda ontvangt van de aanvrager een eindverslag, het ene al gedetailleerder dan het andere, en telkens weer met heel veel dankbaarheid.

De laatste jaren engageerde Ananda zich in enkele langdurende projecten: de financiering van het Inigo Boy’s Home in Shembaganur, het gezondheidsproject in 6 tribaldorpen in de heuvels van Kodaikanal, het Vidya-project in Mulugamoodu (ondersteuning van studie van 28 arme kinderen), de financiële ondersteuning van de hogere studies van een aantal arme studenten, het project ter voorkoming van illegale tewerkstelling van kinderen in huishoudens.

Ananda ontvangt nog steeds vele aanvragen die we niet altijd kunnen ondersteunen omdat de nodige fondsen ontbreken.

Daarom steun ons met uw bijdrage. Je gift kan je steeds overmaken op rekening BE11 8334 5167 8948
Alle giften gaan, zonder afhouding van enige kosten, volledig naar de financiering van projecten in Tamil Nadu.

Elk bedrag is van harte welkom. Bedragen vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

Alvast van harte dank voor uw gift.

IMG 4885 SmallIMG 5241 Small