De laatste weken en maanden waren een tijd van voorbereiding en druk heen en weer e-mailen. En nu is het zover: op 22 juli vertrekken 7 leden van het Ananda België team op projectenreis naar Tamil Nadu, Zuid-India. Op het programma staan heel wat bezoeken van projecten die in de loop van vorige jaren gefinancierd werden. We zijn benieuwd naar het verloop van de projecten en het welbevinden van de mensen voor wie deze projecten bedoeld waren. Het verbeteren van hun levensmogelijkheden, nu en in de toekomst, is nog steeds het doel van Ananda.

Tijdens onze reis zullen we begeleid worden door leden van het Ananda India Team. Met hen staat ook een belangrijke meeting op het programma. We zijn benieuwd naar hun ervaringen tijdens de vorige vier jaren. We zullen samen met hen onze werking hier en in India onder de loep nemen. Hoe verloopt de samenwerking, de communicatie? Wat kunnen we nog verbeteren? We zijn er zeker van dat we uit deze ontmoeting veel zullen leren.

En dan mogen we zeker niet vergeten te genieten van onze reis door dit prachtige land. De vele ritten zullen ons zeker en vast langs pareltjes van dorpen en tempels brengen.